În 2010

Silviu Casandra, cel mai bun sportiv al CSM Suceava

2010 a fost un an în care sportivii suceveni au strâns din dinți și au participat la competiții, demonstrând faptul că știu să joace și luptă până la capăt. În clasamentul de final de an organizat de CSM Suceava acest lucru a fost reflectat cu prisosință.
 

„La finele acestui an competițional am realizat un bilanț de peste 100 de medalii în cadrul competițiilor interne și internaționale. Nu știu dacă acest clasament are o importanță deosebită, însă am demonstrat faptul că avem valoare și merităm să evoluăm în compania campionilor. Fără sportivii și antrenorii de la CSM Suceava nu am putut realiza performanțele din anul 2010 și trebuie să le mulțumesc pentru acest lucru. Le mulțumesc de asemenea tuturor celor care ne-au ajutat, Consiliului Local al Municipiului Suceava, Consiliului Județean, Primăriei, Inspectoratului Județean Școlar și tuturor celor care ne-au ajutat pe parcursul acestui an”, a declarat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim. Cel mai bun sportiv al CSM Suceava, clubul fanion al județului, este Silviu Casandra, campion național la 20 și 50 kilometri marș și locul XV la Campionatele Europene de la Barcelona. Canotajul sucevean a acaparat locurile doi și trei prin frații Marius și Adrian Ghica, sportivi de excepție care au fost la câteva sutimi de podiumul de premiere. Locul IV în clasamentul general al CSM Suceava a fost ocupat de Oana Cazacu, cea mai bună trăgătoare cu arcul din 2010. Canotorul Mihai Samson a fost ocupantul locului al cincilea în clasamentul CSM din 2010, locul al șaselea fiind împărțit de doi sportivi, Aurelian Bacinschi, de la tir cu arcul și Iulian Roșu, cel mai tânăr mărșăluitor sucevean. Arcașele sucevene Oana Trufin și Elena Gheorghiță s-au clasat pe locurile VIII și IX în clasamentul primilor zece sportivi ai CSM Suceava. Speranța canotajului sucevean Geanina Beleagă a încheiat clasamentul celor mai buni sportivi din 2010 ai CSM Suceava. „Primăria și Consiliul Local al municipiului Suceava au fost și vor rămâne alături de sportul sucevean. Am încercat în 2010 să susținem toate sporturile și am contribuit cu 14 miliarde de lei vechi. Până la finele anului vom încerca să mai realizăm unele plăți, lucrurile fiind determinate de execuția bugetară. Oricum, așa cum am fost în 2010 și în 2011 vom fi alături de sportul sucevean. Știu că acum pe final de an sportivii suceveni au nevoie de odihnă și le urez Sărbători fericite și la mulți ani!, și putere de muncă”, a afirmat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi. „Felicit toți sportivii suceveni și apreciez rezultatele deosebite la capătul unui an greu din punct de vedere financiar. Întotdeauna am considerat că sportivii suceveni au fost cei mai buni ambasadori și sper ca și în viitor acest lucru să fie posibil. Se poate ca 2011 să fie mai dificil ca 2010 și vom încerca să depășim la fel cum am făcut-o de fiecare dată”, a conchis președintele Comisiei de Sport–Turism din cadrul Consiliului Local Suceava, Cornel Vornicu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: