EGGER a alergat pentru copiii de la orfelinatul din Rădăuți

Proiectul “EGGER is Running 2010“ este un proiect al Grupului austriac EGGER, care are drept scop încurajarea angajaților din toate fabricile de a participa la concursuri de alergări și, cu această ocazie, să adune bani pentru o cauză nobilă.
 

Pentru fiecare kilometru alergat, EGGER donează 5 euro. Angajații din Rădăuți au strâns 1.980 euro pentru orfelinatul din Rădăuți. Fabrica EGGER din Rădăuți a organizat pe 7 august, pe hipodromul din localitate, o cursă de semifond pentru copiii de la orfelinatul “Universul Copiilor”. 62 de angajați și familiile acestora au participat la acest eveniment și au alergat în total 396 km. Suma totală strânsă de participanți este de 1.980 euro, bani ce au fost virați în contul orfelinatului. La acest eveniment au alergat și copiii de la orfelinat. “Suntem bucuroși să ajutăm copiii de la orfelinat. Această inițiativă a fost un succes și suntem mulțumiți de faptul că angajații noștri s-au implicat în acest proiect și dorim să le mulțumim pentru spijinul oferit”, spune Mihai Șandru, directorul comercial al fabricii EGGER din Rădăuți. EGGER încurajează un stil de viață sănătos pentru angajații săi. Programul “EGGER is Running 2010” promovează cooperarea și spiritul de echipă între angajați, împreună cu exerciții de sănătate și, totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: