ACET SA

Vă facem cunoscut faptul că începând cu data de marți 03.08.2010, ora 07,30 se sistează prestarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în următoarele zone ale municipiului Suceava:

> parțial cartierul Ițcani: str. Gării, str. Aurel Vlaicu, str. Liliacului, str. Merilor, str. Perilor, str. Aviatorilor, str. Ion Luca Caragiale, parțial str. Gr. Alex. Ghica; parțial str. Gh. Doja (în zona fostului Cinematograf); > parțial str. Cernăuți de la intersecția cu str. Traian Vuia până la intersecția cu str. Gr. Alex. Ghica; > str. Traian Vuia, str. Apeductului, str. Ștrandului; > parțial Calea Unirii de la intersecția cu str. Traian Vuia până la intersecția cu str. Nicolae Iorga; În comuna Șcheia va scădea presiunea în rețeaua de distribuție a apei care alimentează zona fabricii de rulmenți. Se estimează că reluarea serviciului de alimentare cu apă se va face începând cu data de marți 03.08.2010, ora 18,30. Întreruperea se face în scopul executării unor lucrări care fac parte din programul de reabilitare a sistemului public de alimentare cu apă din mun. Suceava, program care se implementează cu cofinanțare de la Uniunea Europeană, prin aplicația ISPA. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere. Ing. ȘTEFAN GROZA, director general al ACET