La Dorna Arini s-au alocat fonduri pentru construirea unui stadion !

Arinul Dorna Arini a revenit în fotoliul de lider al Seriei a IV-a, promovarea echipei de pe valea Bistriței fiind foarte aproape. Fotbaliștii lui Dănuț Mitruc (ex-Cetatea Suceava) au reușit scorul etapei, învingând la Vatra Dornei (acolo unde se dispută meciurile de acasă ale echipei Arinul), pe Stadionul Tineretului, echipa Larix Dornișoara cu 9-2.

 

Cinci dintre golurile liderului au fost semnate de către Andrei Irimia, jucătorul adus de Paul Boncheș, unul din susținătorii importanți ai echipei, de la Iași, pentru a suplini locul lăsat liber în atacul echipei după plecarea lui Adrian Kasper la Minerul Iacobeni. Alte două reușite i-au aparținut lui Lucian Leșanu, lista marcatorilor de la Arinul fiind completată de către Silviu Drăghici și Alexandru Șandru.
Deși este foarte aproape de promovarea în Liga a IV-a, după primul an de la înființare, viitorul echipei Arinul nu este foarte bine conturat, oficialitățile locale făcând promisiuni pentru începerea construirii unui teren de joc la Dorna Arini, însă lucrurile par a se mișca destul de greu. „Am alocat fonduri pentru stadion, lucrările vor începe în cel mai scurt timp și sperăm să reușim să susținem echipa în Liga a IV-a. Mai ales că există atâta entuziasm și în rândul celor care ne sprijină”, ne-a mărturisit Anton Mazăre, vicepr-marul din Dorna Arini.
„O să propunem în următoarea ședință a Consiliului Local alocarea de fonduri pentru Liga a IV-a și sperăm să găsim înțelegere la toată lumea. E greu, mai ales că și vremurile sunt grele, iar comuna noastră nu e nici pe departe una dintre cele bogate”, a completat primarul Ioan Moraru.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: