Unicat în materie de administrație publică

Gheorghe Flutur, în fruntea CRDNE pentru al doilea mandat consecutiv

Gheorghe Flutur, liderul județean al PD-L Suceava și președinte al Consiliului Județean Suceava din vara lui 2008, a fost reales președinte al Consiliului Regional de Dezvoltare Nord-Est (CRDNE).

 

Gheorghe FLUTUR

Din punct de vedere administrativ, acest lucru se constituie într-o premieră absolută și ea a fost înregistrată, joi, în cadrul ședinței Consiliului Regional de Dezvoltare organizată la Vaslui. Potrivit regulamentului de funcționare al CRDNE, președintele și vicepreședintele acestei structuri se aleg, anual, prin rotație, dintre președinții consiliilor județene din cele șase județe componente. Gheorghe Flutur a fost ales în această funcție în 2009, iar în acest an urma să predea funcția președintelui Consiliului Județean Iași, potrivit mecanismului rotativ al preluării funcției. Cu toate acestea, la ședința de la Vaslui, Gheorghe Flutur a fost reales în unanimitate președinte al CRD Nord-Est pentru încă un an, la fel ca și vicepreședintele agenției, social-democratul Vasile Mihalache, cel care ocupă și funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va prelua în data de 28 mai și funcția de președinte al Euroregiunii „Prutul de Sus”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI