În semifinalele Campionatului național de volei – cadeți

Fălticenenii au debutat cu o victorie

CSȘ Deltacons Tulcea – CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni 0-3
 

Miercuri, 21 aprilie, au început la Dej jocurile din cadrul seriei a doua a turneului semifinal al Campionatului național de volei – cadeți (masculin). Voleibaliștii Colegiului Național „Nicu Gane” au debutat cu o victorie în fața unei echipe puternice, Deltacons Tulcea. Scorul strâns (25-22/ 25-22/ 25-21) spune totul despre echilibrul din teren.
Faza a II-a, semifinală, a Campionatului național de volei – cadeți, se desfășoară în perioada 21 – 25 aprilie, sub patronajul Federației Române de Volei. Cadeții de la Clubul Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni participă în competiție, în grupa semifinală de la Dej, alături de echipele: CSȘ Lapi Dej, CNMV Ploiești, CSȘ Deltacons Tulcea, CSȘ Buzău, CSȘ Oțelul Roșu. Este o grupă puternică, cu echipe care se bazează pe experiența anterioară. Pentru faza finală se califică echipele clasate pe primele două locuri în fiecare dintre cele trei serii semifinale.
“Este un pas important pentru noi, pentru că, așa cum am mai spus, întâlnim echipe cu experiență în această competiție. Am jucat într-o sală polivalentă și elevii mei au avut nevoie de timp pentru acomodare. Este cu totul altceva față de ce am jucat până acum. Avem o misiune dificilă, jucăm cu reprezentanta gazdelor, CSȘ Lapi Dej, o echipă pe care am văzut-o la lucru și pot spune, fără să greșesc, că este peste toate echipele prezente la acest turneu. Oricum, mingea este rotundă și, cu șansă, de ce nu, putem să ne gândim la un rezultat bun”, ne-a declarat antrenorul Ionel Ciocan.
Partida dintre CSȘ „Nicu Gane” și CSȘ Lapi Dej s-a disputat joi, 22 aprilie, de la ora 18.

Calendarul meciurilor
CSȘ Deltacons Tulcea – CSȘ „Nicu Gane”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: