Campanie de stârpire a rozătoarelor și cărăbușilor

Conducerea municipalității sucevene inițiază o campanie de eliminare a rozătoarelor și insectelor de primăvară.
 

Anunțul este făcut de primarul Ion Lungu care a declarat, într-o conferință de presă, că această campanie vizează, în principal, unitățile de învățământ, cărora li s-au cerut grafice de programare în acest sens. De asemenea, raticide și insecticide vor fi împrăștiate în piețele agroalimentare și la sediile primăriei din Suceava și cartierul Burdujeni.
„Vrem să prevenim înmulțirea acestor rozătoare și a insectelor de primăvară la școli, lucru valabil și pentru sediile primăriei din Areni, Burdujeni și pentru piețele agroalimentare”, arată edilul-șef. Primarul Ion Lungu a mai declarat că împotriva țânțarilor va fi organizată o acțiune separată, mai târziu, spre vară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: