Din nou despre Eminescu (II)

Obișnuiții trocului de orice fel dau dovadă de o maladivă incapacitate de a pricepe că valorile naționale sunt sfinte, că Eminescu este unul din cei mai importanți reprezentanți ai neamului românesc, considerat ca atare peste tot în străinătate, și că încercarea lor puerilă (oare?) de a-i descalifica opera se întoarce asupra lor.

 

Eminescu a fost sacrificat cu brutalitate o dată în ziua de 28 iunie 1883, iar unii se încumetă se repete gestul cu nepăsare, vânturând cu aceeași iresponsabilitate etichete injurioase la adresa cărturarilor care nu acceptă cu niciun chip să se alinieze demolatorilor de profesie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI