Habar n-au cine le mai sunt șefii !

Zăpăciți de vânturile schimbării, angajații unora dintre instituțiile conduse până nu demult de șefi susținuți de PSD, dau din colț în colț

Angajații instituțiilor descentralizate care au fost conduse până nu demult de directori coordonatori susținuți de PSD sunt puși în situația penibilă de a nu mai ști cine le sunt șefii, în fața cui trebuie să dea socoteală pentru eventualele abateri sau cine să le spună ce mai au de făcut. S-a ajuns aici după ce, în urmă cu două săptămâni, odată cu retragerea de la guvernare a PSD, șefii descentralizatelor sucevene susținuți de acest partid au primit ordine de demitere din funcții. Este pentru a treia oară anul acesta când mai-marii țării, din diverse motive (toate politice), decid să schimbe șefi de instituții ale statului.

 

Ca să aflăm care sunt noii șefi (interimari sau nu, chiar nu mai are importanță), am sunat la secretariatele conducerilor Agenției Județeane de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM), Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), Direcției Județene de Sport și Casei de Pensii, instituții conduse timp de vreo șase luni, până acum două săptămâni, de membri ai PSD.
O parte dintre secretarele care au avut răbdarea și bunăvoința de a discuta cu noi ne-au explicat că deocamdată nu-și cunosc șefii, iar o altă parte ne-au făcut legătura cu diverse persoane pe care le credeau mai în măsură să ofere informații în acest sens… Cum ar fi, spre exemplu, contabilul!

ITM: “Hello, we are not able to speak…”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: