Bucureștiul dă speranțe municipiului Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, vine cu vești foarte bune de la București, în sensul că a obținut asigurări că, până la finele lunii octombrie, vor intra în conturile SC Termica SA Suceava peste 25 de miliarde de lei vechi, reprezentând subvenția la cărbunele pentru iarna 2009-2010.

 

Ion LUNGU

„Sunt foarte mulțumit de discuțiile pe care le-am avut la Ministerul Administrației și, mai ales, de rezultatele pe care le-am obținut. Cu banii aceștia și cu eforturile pe care administrația locală le face sunt convins că vom ieși cu bine din iarna care vine”, a spus Ion Lungu la puține momente după ce a terminat audiențele în Capitală. El a ținut să remarce și faptul că, în urma convorbirilor pe care le-a avut la Autoritatea Română pentru Conservarea Energiei, poate confirma faptul că alte 15 miliarde de lei vechi vor veni la Suceava la începutul lunii noiembrie, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă caldă și căldură și a unor puncte termice din municipiu.

Ion Lungu cere constructorilor să nu facă rabat la efort

Edilul-șef al Sucevei s-a arătat extrem de mulțumit și de rezultatele discuțiilor avute la Ministerul Dezvoltării. În urma acestora, el a solicitat în termeni imperativi constructorilor suceveni care lucrează la anveloparea a 16 blocuri, cu bani de la guvern și primărie, să continue lucrările și să le finalizeze în termenul cel mai scurt posibil. „Îi asigur pe constructori că bani sunt asigurați și le cer să facă tot posibilul ca reabilitarea termică a blocurilor să fie gata. Ni s-au promis 20 de miliarde de lei vechi la mijlocul lui noiembrie și încă 19 miliarde de lei când lucrările vor fi gata”, a mai spus primarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: