Haos la mansardarea blocurilor

Firmele care lucrează la mansardarea blocurilor din municipiul Suceava își bat joc de oameni, dar și de lege. Vicepreședintele Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, Vasile Cerlincă, spune că, deși s-au făcut mai multe reclamații, Primăria Suceava sau organele abilitate nu au luat nicio măsura împotriva executanților în cauză.

 

Dl Cerlincă are îndoieli asupra autorizării unora dintre obiective, multe dintre ele, potrivit lui, neconcordând cu specificul urbanistic al zonei și creând o imagine necorepunzătoare urbei. „Este vorba despre o priveliște extraordinar de urâtă. Unele dintre mansarde apar ca niște barăci sau ca niște șuri”, subliniază viceliderul PRM.
Vasile Cerlincă atrage atenția, de asemenea, asupra zgomotului făcut de utilajele folosite, mai ales că, în condițiile în care aceste lucrări țin și câte 6 luni, locatarii salariați nu pot să se relaxeze când se întorc de la serviciu, iar copiilor mici le este afectat somnul. Cerlincă evidențiază și aspecte legate de blocarea circulației de către mașini din care materialele sunt descărcate și câte jumătate de zi, utilizarea de utilaje care pot duce la accidente, precum și lipsa echipamentelor de lucru și protecție a muncitorilor. „Lucrările nu sunt protejate cu amenajări de împrejmuire, trecătorii riscând să se trezească cu cine știa ce obiecte în cap. Trebuie luate măsuri din timp, nu doar după ce moare un om”, a conchis Vasile Cerlincă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI