După un an și un transfer eșuat

2000 de euro, mărul discordiei între impresarul Cristian Moroșan și fotbalistul Cetății, Ovidiu Halip

Scandal de proporții între impresarul rădăuțean Cristian Moroșan și fotbalistul Cetății Suceava, Ovidiu Halip > Moroșan susține că jucătorul îi datorează 2000 de euro pe care i-a cheltuit când a încercat să-l transfere la o echipă din Franța > Jucătorul spune că a fost lăsat amanet în Hexagon.

 

Ovidiu Halip

Scandal de proporții între impresarul rădăuțean Cristian Moroșan și fotbalistul Cetății Suceava, Ovidiu Halip. Moroșan susține că jucătorul îi datorează 2000 de euro pe care i-a cheltuit când a încercat să-l transfere la o echipă din Franța. Jucătorul spune că a fost lăsat amanet în Hexagon.
Autor al unui gol în victoria obținută sâmbătă de Cetatea, 3-0 cu Sportul Studențesc, Ovidiu Halip a intrat în vizorul patronului antrenor-jucător al Școlii de Fotbal Rădăuți, Cristian Moroșan. Acesta a înștiințat conducerea Cetății Suceava că deține o semnătură a fundașului Cetății, conform căreia Halip ar fi jucătorul său.

Moroșan spune că se chinuie de un an să recupereze banii de la Ovidiu Halip

Rămas fără lichidități așa cum el însuși a declarat vinerea trecută, când SF Rădăuți nu s-a prezentat la meciul de pe teren propriu cu Sporting II Vaslui, impresarul Moroșan speră să obțină 2000 de euro de la jucător, pretinzând că atât a cheltuit cu el când a încercat să-l transfere la o echipă din eșaloanele inferioare din Franța. “Halip a venit la mine și mi-a spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu Cetatea și că vrea să joace la o echipă din străinătate. L-am pus să semneze un contract de colaborare cu firma mea și a susținut probe de joc la trei echipe, în ligile a IV-a, a V-a și a VII-a, și nu a impresionat cu nimic. Mai mult, pe urmă am mai aflat că nici nu era liber de contract și puteam intra eu într-o mare încurcătură. Din 2008, eu i-am tot spus să vină să-și achite datoriile, dar văd că nu dă niciun semn de viață”, a declarat Cristian Moroșan.

Clubul nu e implicat. Anton spune că i se pare dubios că Moroșan s-a trezit după atâta timp să-i ceară banii jucătorului

Președintele Ciprian Anton spune că Cetatea Suceava nu are nicio implicare în cazul lui Ovidiu Halip. „Eu știu că am o convenție civilă semnată de Halip cu clubul nostru și trebuie să-i achit jucătorului drepturile bănești din această convenție. Faptul că domnul Moroșan vine acum, după ce Halip a dat gol, și îi solicită jucătorului o sumă de bani, mi se pare destul de dubios. Dar, dacă Halip într-adevăr a semnat un contract cu Cristian Moroșan și acesta este impresarul lui, iar Moroșan a cheltuit niște bani cu el, atunci ar trebui să-i dea înapoi. Până una alta, dl Moroșan trebuie să demonstreze cu acte că are semnătura lui Halip”, a declarat Ciprian Anton.

Ovidiu Halip: “Nu am semnat nimic cu acest Moroșan. El m-a lăsat amanet în Franța. Mi-au trimis părinții bani să mă întorc în țară”

Contactat telefonic, Ovidiu Halip a precizat că nu a semnat nimic cu Cristian Moroșan. Mai mult decât atât, jucătorul Cetății spune că impresarul rădăuțean și-a bătut joc de el în Franța, unde l-a lăsat de izbeliște. „Nu am semnat nimic cu acest Moroșan, care nu a fost niciodată impresarul meu. El m-a căutat pe mine, nu eu pe el. S-a oferit să mă ducă în Franța vara trecută, asigurându-mă că are relații acolo și îmi va găsi echipă. Am avut cu el o înțelegere verbală în care am stabilit să semnăm un contract de colaborare numai în cazul în care se va oficializa într-un fel transferul meu la o grupare franceză. Moroșan m-a lăsat amanet în Franța și s-a întors în România. Am stat 6 săptămâni acolo, fără să susțin nicio probă de joc. I-am sunat pe părinții mei care mi-au trimis banii de drum necesari pentru revenirea în țară. Moroșan nu și-a ținut nicio promisiune, așa că nu știu ce curaj are să vină acum, după atâta timp, să ceară niște bani care nu i se cuvin. Chiar îl aștept să vină, să-mi arate pe ce contract susține că mi-am pus eu semnătura”, a declarat Ovidiu Halip, despre care Moroșan a spus că l-a făcut de râs în Franța unde nu a impresionat echipe din ligile a V-a și a VI-a.

Moroșan are dovada la Paris

Impresarul rădăuțean îl consideră pe Halip un mare mincinos, întrucât jucătorul nu recunoaște că ar fi fost tratat regește în Franța și numai din cauza lui nu a putut face pasul spre o echipă din Hexagon. “Nu înțeleg cum poate să spună că a stat degeaba în Franța, în condițiile în care a fost așteptat acolo de un reprezentant al meu și i s-au pus la dispoziție cazare, masă și condiții de pregătire la superlativ. Mai degrabă i-a fost rușine să recunoască acest lucru, pentru că nu a reușit să impresioneze pe nimeni cu evoluțiile lui”, a mai spus Cristian Moroșan, care a mai adăugat că are dovada că Halip a semnat un contract cu firma lui de impresariat sportiv, însă respectivul act e la Paris.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: