În UE, la lumânare și lampă

Vicepreședintele CJ Daniel Cadariu spune că volumul investițiilor necesare în programul de electrificare este de 50 milioane lei, iar ministerul a alocat județului Suceava doar 800.000 lei

 

„Nu se poate ca, în mileniul trei, o țară din Uniunea Europeană să aibă și la acest moment localități neelectrificate”, a declarat, ieri, vicepreședintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, arătând că sumele alocate pentru programul de electrificare al localităților 2007-2009 nu asigură necesarul de investiții aprobate.
Potrivit lui Cadariu, volumul investițiilor pentru realizarea acestor lucrări este de 50 de milioane de lei, iar conducerea MAI a alocat județului Suceava doar 800.000 de lei, în condițiile în care acest program se încheie în acest an. „Sperăm că noul ministru de interne va dispune prelungirea acestui program, dar și deschiderea unei noi sesiuni de depunere de proiecte”, a spus vicepreședintele deliberativului județean, care a menționat că, după sesiunea de depunere de proiecte din iunie 2009, au fost depuse la CJ Suceava noi solicitări de electrificare a localităților.
Daniel Cadariu a precizat că autoritățile locale din județ au reușit să depună proiecte pentru programul guvernamental de electrificare 2007-2009 doar pentru 35 de localități, urmând să beneficieze de electricitate 2727 de locuințe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: