Pentru stabilirea lotului

Petru Ghervan s-a consultat cu Omer

România și Ungaria se vor înfrunta, pe 19 septembrie, la Oradea, într-un meci amical ce va avea loc în memoria lui Marian Cozma. Va fi și prima acțiune a naționalei fără Aihan Omer, suspendat cinci ani de EHF.

 

Titularii de pe banca tehnică vor fi Petru Ghervan și Sorin Toacsen, “secunzii” lui Omer.
“În urma deciziei luate de EHF, federația a decis la rândul ei să-l suspende pe Aihan din funcție. Astfel, acțiunile aflate pe rol, amicalul cu Ungaria și Cupa Panonia, ce se desfășoară în memoria lui Marian Cozma, le vom conduce noi. Nu știm însă cât va dura interimatul nostru. Noi sperăm să continuăm alături de Aihan Omer”, a declarat Petru Ghervan.
La alcătuirea lotului pentru meciul cu Ungaria, antrenorii naționalei s-au consultat și cu Aihan Omer. “Cred că era normal să schimbăm păreri. Aihan a depus memoriu la EHF și poate că suspendarea îi va fi diminuată la un an. Dacă va reveni la echipa națională, ne dorim ca lucrurile să nu se fi întrerupt abrupt. Noi vom continua ideea cu care am plecat împreună, de a întineri și a omogeniza echipa, dar și creșterea valorii acesteia”, a mai spus Petru Ghervan.
Pentru meciul de sâmbătă, selecționerii au pregătit și câteva surprize: convocarea jucătorilor Sabou și Șimicu, dar și a steliștilor Novanc, Stamate și Stavrositu, care au lipsit o perioadă mai scurtă sau mai lungă, după caz, de la națională.

Componența lotului României pentru meciul cu Ungaria.
Portari: Ionuț Stănescu, Mihai Popescu;
Extreme stânga: Alexandru Sabou, Alexandru Asoltanei;
Pivoți: Marius Novanc, Iulian Stamate, Paul Giotoiu;
Extreme dreapta: Valentin Ghionea, Ionuț Georgescu, Andrei Mihalcea;
Interi stânga: Alin Șania, Alexandru Csepreghi, Alexandru Stamate, Alexandru Șimicu;
Centri: Mihai Rohozneanu, Cristian Fenici, Marius Stavrositu
Interi dreapta: Daniel Mureșan, Ioan Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: