Finanțiștii suceveni, în grevă japoneză

Când directorul coordonator nu este în instituție, finanțiștii protestează.

 

Așa s-a întâmplat ieri la Direcția Generală a Finanțelor Publice (DGFP) Suceava, când circa 35 la sută dintre angajații instituției, adică cei afiliați la Federația Sindicatelor din Administrația Publică, au făcut grevă japoneză “din solidaritate cu colegii care pichetează Parlamentul României, pentru respingerea de către acesta a legii salarizării în forma propusă de guvern”.
Pe parcursul întregii zile, greviștii au purtat banderole albe legate la braț, nepericlitând însă activitatea DGFP.
Coincidență sau nu, tot ieri directorul coordonator al DGFP Suceava, Petrică Ropotă, cel fără de care nimeni nu ia vreo decizie și nici nu suflă o vorbă în instituția amintită, și-a luat concediu. Oare dacă dl director ar fi fost în exercițiul funcțiunii, ar mai fi protestat finanțiștii?…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: