După nici trei luni de la punerea lui pe tapet

Dosarul „Rețeaua racolatorilor de cărăuși de droguri”, din ce în ce mai subțire

Arestații DIICOT își fac bocceluța și pleacă, unul câte unul din arest

Grupul racolatorilor cărăușilor de droguri aflați în arestul IPJ Suceava se subțiază pe zi ce trece, DIICOT Suceava nemaidepunând la dosar alte mijloace de probă sau dovezi de efectuare a noi acte procedurale în afara celor prezentate instanței odată cu propunerea arestării.

 

După ce racolatorii de cărăuși arestați în august – Constantin Călin Căliman, Manuel Adrian Mihai, Adrian Bilius, Dimitrie Grosu, Cezar Ștefan Bilius, Raul Gabriel Hândrescu și Boris Andrei Rotaru, organizatori, în opinia DIICOT Suceava, ai unei adevărate rețele de curierat de droguri de mare risc în toată lumea – au primit, luni, din partea judecătorilor Curții de Apel Suceava doar încă 10 zile de prelungire a mandatului de arestare, iar Ingrid Tecuceanu și Cristina Daniela Golea au fost puse în libertate, a venit, ieri, rândul racolatorilor arestați în iunie să compară în boxa acuzaților. La propunerea procurorilor, Tribunalul a fost învestit să judece dacă Mitică Constantin Jardă, Decebal Lucian Ignătescu, Marian Mihai Poroșincu și Iovu Bogdan vor mai sta în arest alte 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: