La o asociație de proprietari din Suceava

Administratorul este atestat de primăria Șcheia

Președintele Asociației de proprietari nr. 19, Vasilica Constantinescu, nici nu vrea să audă de unul dintre cei 33 de administratori atestați ai primăriei Suceava > Pe de altă parte, viceprimarul Harșovschi este nemulțumit de prestația unora dintre administratorii în funcție, care beau, jignesc și nu dau lămuriri proprietarilor

 

Noul președinte al Asociației de proprietari nr. 19 „Mărășești”, Vasilica Constantinescu, vrea să-și ia ca administrator o persoană din cercul propriu, refuzând recomandările făcute, în acest sens, de către conducerea primăriei Suceava și de compartimentul specializat al executivului. Viceprimarul Lucian Harșovschi, a declarat, ieri, că respectivul președinte nu vrea cu niciun chip să accepte ca administrator pe unul dintre cei 33 de cursanți și absolvenți ai cursului de specialitate organizat de municipalitate, făcând lobby pentru o persoană care ar fi fost atestată de primăria comunei Șcheia. „Dna președintă are pe cineva, un administrator atestat de primăria Șcheia. În aceste condiții, noi nu i-am certificat competențele, întrucât putem asigura un administrator atestat din municipiul Suceava”, precizează dl Harșovschi, adăugând că, pentru a lămuri situația, va convoca adunarea generală a membrilor asociației.
Viceprimarul Sucevei este de părere că, potrivit reglementărilor legale, comitetul executiv al asociației poate să organizeze concurs de ocupare a postului vacant. De precizat este faptul că, în urma unor dispute cu noul președinte Vasilica Constantinescu, fostul administrator, Reveca Tofan, și-a dat demisia din funcție pe 31 august.
În altă ordine de idei, viceprimarul Lucian Harșovchi a evidențiat că, din informațiile pe care le are, o serie de administratori din reședința de județ au un comportament neadecvat, proprietarii reclamând că respectivii consumă băuturi alcoolice, jignesc pe cei care li se adresează sau refuză să dea lămuriri asupra listelor de plată. Adjunctul șefului executivului local a exemplificat cu cei de la asociațiile T 46, nr. 24, nr. 7 și nr. 34, atrăgându-le atenția asupra obligațiilor pe care le au. „Atragem atenția asupra faptului că administratorii sunt în slujba proprietarilor și că trebuie să răspundă cu promptitudine solicitării acestora”, precizează Lucian Harșovschi.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: