Au fost desemnați câștigătorii „LicArt” 2009

După ce timp de un an, lună de lună, s-au înscris și au concurat mii de elevi din toată țara, la începutul acestei săptămâni, între 7 și 8 septembrie, la Palatul Copiilor din București, s-a desfășurat finala celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Național de Arte pentru Liceeni – „LicArt”.

 

Printre workshopuri susținute de profesioniști, spectacole de teatru și recitaluri de muzică folk sau vizite la expoziții și case memoriale din București, cei 105 liceeni nominalizați pentru această ediție a „LicArt”, la finele manifestărilor, au putut vedea care sunt colegii premianți.
La secțiunea teatru, premiul pentru cea mai bună trupă de teatru de liceeni (3000 lei) a fost acordat celor care “s-au dat în spectacol” cu piesa “Ventrilocul” de Larry Trembley, adică Atelierul de Teatru de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, din Botoșani.
La secțiunea poezie, premiul I (1000 lei) i s-a decernat Marinei Evelina Cracană (Grupul Școlar Industrial „Demostene Botez”, din Trușești, jud. Botoșani), premiul al II-lea (600 lei) Ștefaniei Anuțoiu (Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Râmnicu Vâlcea) și premiul al III-lea (400 lei) Carminei Telpeșel (Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Pitești).
În cadrul secțiunii fotografie, premianții au fost Cristian Frumușanu (categoria tematică diversă), Claudiu Mihai Berechet (categoria portret) și Ana Maria Pavel (alb/negru).
Amănunte despre manifestare se pot găsi pe site-ul festivalului, www.licart.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: