Mutu va fi impresariat iar de firma fraților Becali

Internaționalul român Adrian Mutu a semnat un contract de reprezentare cu firma de impresariat a fraților Becali, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Alessandro Moggi. Mutu revine astfel la firma de unde s-a spus că a făcut cea mai mare greșeală a carierei când a plecat, în contextul scandalului cu Chelsea Londra.

 

Victor Becali a declarat la Gsp TV că nu și-a luat angajamentul că îl va scoate pe Mutu din litigiul cu Chelsea, club căruia atacantul trebuie să îi plătească 17 milioane de euro, însă a promis că va face ce va putea. “Discuțiile dintre mine și Adrian au durat numai 5 minute. Ne-am căutat reciproc, eu am făcut un pas mai mare și el doi mai mici. Nu pot să vă spun cum îl ajutăm, nu mi-am luat niciun fel de obligație că îl putem scoate din litigiul pe care îl are cu Chelsea. Nu sunt nici TAS-ul, nici FIFA. Plecăm la atac, să vedem ce vom putea face pentru el”, a spus Victor Becali.
Răzvan Lucescu a lăudat mutarea lui Adrian Mutu, în direct la Sport.ro. “Am încredere că va învăța din toate momentele grele. A spus că va încerca să rezolve situația cu Chelsea în cel mult 10 zile, probabil că semnarea acestui contract face parte din planul său”, a spus selecționerul.
Gigi Becali a revenit și el la sentimente mai bune față de atacantul Fiorentinei. La câteva minute după ce declarase că dacă îl vede pe Mutu pe marginea prăpastiei îl va călca pe mână ca să cadă, patronul Stelei și-a modificat declarația: “Situația s-a schimbat în ultimele minute, am vorbit cu Victor și mi-a spus că Mutu e din nou jucătorul lor. Voi vorbi la Comisia de Sport să vedem ce putem face pentru Adrian. Poate vor interveni pe lângă FIFA și UEFA să facă lobby, Mutu e în familie acum. Nu mă mai interesează datoria pe care o are la mine, să mi-o dea când vrea el”, a spus Gigi Becali.
Gazeta Sporturilor amintește că relațiile dintre Mutu și frații Becali s-au răcit imediat după scandalul drogurilor, când românul a fost suspendat din toate competițiile pentru 7 luni. Mutu i-a acuzat pe impresarii săi că nu s-au implicat în proces și a rupt contractul de reprezentare, semnând cu Gea World, firma lui Alessandro Moggi, care l-a transferat la Juventus și apoi la Fiorentina.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI