Mașină răsturnată la Cumpărătura

Detașamentul de pompieri Suceava a intervenit, ieri dimineață, în jurul orei 7, cu un echipaj de Descarcerare și unul SMURD, la un accident rutier produs pe drumul european 85, între municipiul Suceava și localitatea Cumpărătura.

 

Ajunse la fața locului, echipajele pompierilor au găsit un autoturism marca Audi A6 răsturnat pe carosabil, în urma accidentului rezultând încarcerarea celor 3 ocupanți ai mașinii.
Imediat, pompierii au izolat și balizat zona, au asigurat accesul rapid către victime, descarcerându-le cu accesoriile din dotare și le-au acordat primul ajutor medical, împreună cu lucrătorii Serviciului Județean de Ambulanță.
S-au luat măsurile de siguranță specifice în astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii și verificarea eventualelor scurgeri de carburant și lubrifiant).
Cele 3 victime – C.D., F.D. și G.M – au fost transportate la Spitalul Județean pentru investigații amănunțite.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI