Până la noi precizări

Direcția Sanitar-Veterinară nu are personal de dat afară

Din contra, instituția are nevoie de mână de lucru suplimentară

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Suceava nu va face încă disponibilizări de personal. Directorul coordonator al instituției, dr. Petrea Dulgheru, spune că sunt așteptate precizări de la Agenția Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, care, în acest sens, se consultă cu Colegiul Național al Medicilor Veterinari, precum și cu sindicaliștii din domeniu.

 

Pe de altă parte, dr. Dulgheru precizează că DSVSA nu are nicidecum exces de personal, din contra, instituția are nevoie de mână de lucru suplimentară. Este vorba despre de un deficit de 15 lucrători, dintre care un inspector zonal și 8 specialiști de laborator, diferența reprezentând-o personalul auxiliar. Pe lângă cele două posturi blocate, cei menționați sunt necesari la inspecțiile zonale de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Rădăuți și Fălticeni, la sediul central al instituției, precum și în laboratorul sanitar-veterinar de la Suceava. „Până acum, de la nivelul Agenției Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor nu ni s-a transmis nicio decizie în acest sens. Până acum nu am primit vreo precizare în scris, DSVSA așteptând lămuriri pe această linie”, precizează dr. Petrea Dulgheru, menționând că aceleași clarificări se vor face și în ceea ce privește diminuarea cheltuielilor și cele 10 zile de concediu fără plată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: