Vineri

Suceava, într-un spectacol pentru lumea mare a micului ecran

O conferință de presă, ieri, care l a avut protagonist pe dl Petre Horvat, directorul Centrului Cultural ,,Bucovina” Suceava, a pus accentul, în cadrul ,,Zilelor Sucevei”, pe spectacolul-concurs, organizat împreună cu Televiziunea Română – sub egida Consiliului Județean și a Primăriei Municipiului Suceava – «Moștenitorii» și «Muguri de tezaur»” (care, la rându i, se va desfășura sub auspiciile apreciate emisiuni ,,Tezaur folcloric” a cunoscutei realizatoare TV Marioara Murărescu).
 

Spectacolul va avea loc la Casa Cultu-rii Suceava, vineri, 26 iunie 2009, de la ora 18,00 (dar accesul în sală va fi permis numai până la ora 17,40, fiind vorba de o manifestare televizată); biletul: 10 lei. ,,Moștenitorii” îi va aduce pe scena concursului pe Angelica Flutur (Ciumârna – Vatra Moldoviței), Alexandru Brădățan (Gura Humorului) și Ancuța Corlățean (Gura Humorului), iar ,,Muguri de tezaur”, pe Laura Erhan (Sadova), Eusebiu Gafița (Fălticeni), Alexandru Cozaciuc (Suceava), Valentin Bertea (Fălticeni) și Ana-Maria Chiloti (Ciocănești). Vor participa, de asemenea, laureați din țară ai concursului ,,Moștenitorii”: Ancuța Matei (Alba), Ovidiu Homorodean (Hunedoara), Aura Bonchiș (Bihor) și din județ: Sorin Filip și Elena Simionesei. Publicul se va bucura și de prezența Gheorghiței Nicolae, Ni-netei Popa, Marianei Anghel și a lui Gavril Prunoiu, invitați în recital, va putea aplauda valoroase formații, valoroși interpreți din județ, precum și – ce i mai așteptat la urmă! – medalionul Ansamblului Artistic ,,Ciprian Porumbescu” Suceava. Optimist și emoționat, dl Petre Horvat își dorește ca reîntoarcerea Sucevei-tezaur folcloric pe micul ecran să fie una de zile mari.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI