De la bugetul județean

Finanțări nerambursabile pentru asistență socială, tineret, sport și culte

Aleșii județeni au aprobat programul pe 2009 pentru acordarea de finanțări nerambursabile din fonduri publice prevăzute în bugetul propriu al Consiliului Județean, alocate pentru activitățile non-profit de interes general. Finanțările vizează proiectele promovate de sectorul neguvernamental în domenii precum asistență socială, tineret, sport și culte.
 

Partea de cofinanțare suportată de beneficiar pentru proiectele depuse de este de minim 10% din valoarea totală a acestora, iar atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă se face exclusiv pe baza selecției publice de oferte. „Consiliul Județean a căutat, în fiecare an, în limita posibilităților, să sprijine activitatea organizațiilor neguvernamentale și a cultelor religioase și, nu de puține ori, chiar s-a reușit, dovezile existente demonstrând acest lucru”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Propunerile de proiecte vor fi înaintate până la data limită de 6 mai 2009.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: