Nou șef la Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap

Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap are un nou șef. Este vorba despre Valeriu Mitrea, medic specialitatea medicină generală, angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului Suceava.
 

Decizia a fost luată după ce președintele Comisiei, numit prin Hotărârea Consiliului Județean Suceava nr. 48/2009, Anca Oică, și-a dat demisia din această funcție. Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap este organizată și funcționează, potrivit prevederilor art. 85 din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, ca organ de specialitate, fără personalitate juridică, al Consiliului Județean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: