Dornenii sunt nemulțumiți că nu pot avea independență la examenele de șoferi

Deputatul PD-L de Vatra Dornei, Dumitru Pardău, va face o interpelare de la tribuna Camerei Deputaților în legătură cu situația doritorilor de permise de conducere din zona Dornelor, care sunt obligați să se deplaseze zeci de kilometri pentru a putea susține examenul pentru obținerea carnetului de șofer.
 

Pardău a declarat ieri, într-o conferință de presă, că sute de persoane care fac școala de șoferi la Dorna, împreună cu instructorii, sunt obligați să facă deplasarea la Câmpulung Moldovenesc pentru a susține examenul practic. Parlamen-tarul dornean susține că nu s-ar fi ajuns la această situație dacă prefectul județului, Ștefan Alexandru Băișanu, ar fi făcut demersurile necesare pentru ca și Vatra Dornei să fie un centru în care examenele pentru șoferi să se poată des-fășura în condiții normale. „Fac în momentul de față un apel public către dl Băișanu să mai facă presiuni la guvern astfel încât și dornenii să aibă posibilitatea să dea exame-nele pentru școlile de șoferi la Vatra Dornei”, a spus Dumi-tru Pardău, care a adăugat că se va adresa și ministrului reformei administrative, Cris-tian David, pentru a cere rezol-varea situației. Pardău a arătat că tot mai multe persoane din zona Dornelor sunt nemulțumite de modul cum capitala județului tratează problemele din zona de munte „și se întreabă dacă nu cumva ar fi mai bine ca Va-tra Dornei să fie parte din județul Bistrița-Năsăud, că și așa cei de la Suceava nu prea se interesează de problemele de la Dorna!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: