În comuna Ciocănești

A VI-a ediție a Festivalului Național al Păstrăvului

n perioada 15 – 17 august, în comuna-muzeu Ciocănești, se va desfășura cea de a VI-a ediție a Festivalului Național al Păstrăvului. Față de edițiile anterioare, de astă dată, manifestarea va cuprinde și câteva acțiuni noi, care vor da un farmec suplimentar festivalului.
 

Iată și câteva dintre acestea: inaugurarea Minei turistice Oița – Ciocănești; vizită la Muzeul Național al Ouălor Încondeiate; vizită la Muzeul etnografic de la Biserica din lemn din satul Botuș; concursul național de cernut aur din plajele de nisip ale Bistriței Aurii; acrobații aviatice și parașutism; balet românesc – comuna Cumpăna – Constanța; târg de artizanat autentic românesc; masă rotundă pe tema: Bistrița Aurie – arie protejată din Bucovina. Pe lângă acestea, participanții la festival vor putea admira plutașii de pe Bistrița, cei mai vechi din Europa, vor asista la primirea lui Bogdan I, primul descălecător al Moldovei și la sosirea plăieșilor cu făclii, având, totodată, ocazia, să participe la un concurs gastronomic și altul de pescuit sportiv. Vor fi, după cum ne-a încredințat domnul Gheorghe Tomoiagă, primarul așezării, 3 zile de spectacol cu mari vedete ale muzicii populare și ușoare românești, cu focuri de tabără și artificii, cu hramul Ciocăneștiului, de la care nu vor lipsi borșul de pește și mămăliga.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI