Un tânăr de 20 de ani a suferit un accident de muncă

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Frasin, victimă a unui accident de muncă, se zbate între viață și moarte pe un pat al Secției Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou”. P.G., angajat al firmei SC Construcții Feroviare Iași, a suferit un șoc traumatic cranio-cerebral, după ce, marți după-amiază, a căzut în gol de la o înălțime de circa 5 metri.
 

Mai mult, pe fișa de internare în spital este menționat că pacientul ar fi consumat băuturi alcoolice. Potrivit spuselor șefului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, dl Mihai Airinei, firma angajatoare a raportat accidentul de muncă. “Am primit o notificare de la firmă, care ne-a informat că angajatul a suferit un accident la locul de muncă. În momentul producerii accidentului, victima era pusă să supravegheze buncărul de alimentare a stației de sortare, de pe o platformă dotată cu bare de protecție”, declară dl Airinei. Domnia sa a adăugat că inspectorii ITM vor cerceta cazul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: