Marea Britanie îi tentează cu salarii atractive pe medicii de urgențe suceveni

Sucevenii care doresc să lucreze în spațiul economic european pot opta pentru unul dintre cele 343 de locuri de muncă scoase la bătaie în această perioadă. Dintre țările cu o ofertă consistentă se remarcă Slovacia, cu 100 de slujbe de tapițer în industria automobilelor, operator de linie și gestionar de materiale.
 

Cehia vine cu 91 de locuri de muncă în meseriile de manager de proiect, inginer procesare, inginer proiectant, chimist, miner, lucrător în producția cauciucului și programator IT, iar Lituania are vacante 50 de posturi de confecționer de îmbrăcăminte și șofer cu permis categoriile C+E. În Ungaria sunt așteptate 20 de persoane calificate în meseriile de operator ceramică, dulgher, măcelar, frezor și specialist în resurse umane, iar Marea Britanie oferă salarii atractive pentru medici specializați în medicina de urgență. Sucevenii interesați de joburile amintite se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, cu sprijinul căruia vor completa și depune un curicullum vitae tip. „Angajatorii străini care doresc să recruteze personal din România sau angajatorii români care intenționează să angajeze forță de muncă din spațiul economic european pot fi consiliați în cadrul Compartimentului de plasare a forței de muncă în străinătate, în conceperea anunțului de recrutare, alegerea modului potrivit de promovare a ofertei sale sau în vederea înregistrării lor în baza de date EURES”, arată Constantin Șuvăr, șeful AJOFM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: