Hoț identificat în timp util de Poliție, alții – pe cale de a fi depistați

Polițiștii de la Furturi au în lucru două spețe de gen, una dintre ele fiind în curs de soluționare. În noaptea de 22/23.06.2008, autori necunoscuți au spart geamul de la portiera dreapta-față a unui autoturism aparținând lui Adrian J., de 26 ani, din municipiul Suceava, parcat în cartierul Obcini, din localitate, iar din interior au sustras un aparat de detectare radar și un GPS, ambele în valoare de 3000 lei.
 

S-au dispus măsuri adecvate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului. Nu în aceeași fază a cercetării se află polițiștii din orașul Liteni, care l-au identificat pe autorul furturilor comise în 10/11.06. și 11/12.06. 2008 din două societăți comerciale din Liteni, cauze aflate în evidențe cu autori necunoscuți. El este minorul C.V., de 16 ani, localnic, aflat în situație de abandon școlar. Autorul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: