PNDC Suceava vrea să ia taurul de coarne

Liderul județean al democrat-creștinilor suceveni, Ovidiu Ilisei, le-a cerut candidaților la funcția de primar al municipiului reședință de județ să nu mai „viseze” la transformarea Sucevei în oraș european, ci mai degrabă să lupte pentru transformarea municipiului „într-un oraș civilizat și să creăm premisele pentru ca el să devină european”.
 

Ilisei, care candidează pentru fotoliul de primar al Sucevei, a explicat luni, într-o conferință de presă, că principale idei pe care este construită platforma sa electorală vizează crearea unui parc industrial în municipiu, realizarea unui al 3-lea pod peste râul Suceava și recalibrarea urbanistică a Sucevei. Ilisei a menționat că una dintre preocupări va fi ca „toate străzile să fie asfaltate, iar utilitățile să nu lipsească în nici un cartier”. „Mai dorim ca salubritatea în oraș să devină o realitate și mai vrem ca pentru toate lucrările de salubrizare sau de reparație a străzilor să plătim prețul corect”, a mai spus Ilisei. PNDC a luat în vizor și situația din Cartierul Tineretului din Burdujeni, cartier pe care îl consideră a fi „o pată neagră, o rușine pentru Suceava”. Ilisei a spus că beneficiarii de parcele și posesorii de case de aici se confruntă cu o mare problemă generată de lipsa oricărei utilități. „Ducem oameni tineri acolo, îi punem să construiască și apoi îi condamnăm la faliment. Drumurile, apa și canalizarea trebuiau să fie realizate odată cu repartizarea locurilor pentru case”, a mai spus Ilisei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: