Cristina Iordăchel demontează acuzațiile PNL Suceava

PD-L Suceava a respins, luni, acuzația PNL privind comiterea unui abuz de către directorul Agenției Taberelor și Turismului Școlar Suceava, Marius Boghian, membru marcant al democrat-liberalilor, că a folosit Tabăra Școlară Bucșoaia în interes politic, crezându-se stăpân pe bunuri ale statului român.
 

Secretarul executiv al PD-L Suceava, dna Cristina Iordăchel, a declarat, într-o conferință de presă, că evenimentul care a fost organizat duminică în Tabăra Școlară de la Bucșoaia s-a făcut în baza unui contract încheiat între Direcția Județeană pentru Tineret Suceava și PD-L Suceava, contract pe care l-a și prezentat presei. Ea a mai precizat că închirierea taberei a costat 600 de lei. Reamintim că PNL Suceava a acuzat, duminică, PD-L că a utilizat Tabăra Școlară de la Bucșoaia pentru acțiuni electorale, după ce în această tabără a avut loc o întâlnire electorală a PD-L local cu Theodor Stolojan, europarlamentar PD-L. În comunicat se precizează că directorul Agenției Teritoriale a Taberelor și Turismului Școlar Suceava, Marius Boghian, care este președintele organizației de tineret a PD-L Suceava, utilizează o bază publică, o tabără destinată copiilor, pentru „cumetrii de partid”. PNL Suceava atrage atenția că, în loc să se îngrijească de obținerea condițiilor pentru a fi avizată de autoritățile sanitare, tabăra este folosită în interese de grup, în interes politic. Duminică, la Bucșoaia, aproximativ 10.000 de persoane au participat, la „Hora Bucovinenilor”, acțiune organizată de președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, unde a fost invitat și prim-vicepreședintele PD-L, Theodor Stolojan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: