Angela Zarojanu vrea decență și respect în campanie

Președintele Organizației Municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, a declarat, luni, că lipirea afișelor electorale a ajuns să fie un fel de „luptă de stradă”. Angela Zarojanu, care este candidatul liberalilor la funcția de primar al Sucevei, a spus că aceste gesturi se transformă în acte de huliga-nism și a făcut un apel către femeile din celelalte partide sucevene să intervină pentru a stopa acest fenomen.
 

Angela Zarojanu a precizat, într-o conferință de presă, că dacă la PNL cei care lipesc afișe sunt în general tineri, la alte partide de astfel de acțiuni se ocupă persoane „dubioase, certate cu legea” care amenință și chiar au furat afișe ale liberalilor. Ea a solicitat, în calitate de femeie și de mamă, femeilor din celelalte partide politice să protejeze tinerii implicați în campania electorală, astfel încât aceștia să nu fie antrenați în acte de huliganism. La rândul său, vicepreședintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a punctat la capitolul identitate a „huliganilor”, explicând că cei care nu respectă legea și în ceea ce privește afișajul electoral sunt de fapt reprezentanții PD-L Suceava. El a spus că aceștia se conduc după principiul „Ceilalți să respecte legea, noi suntem de la PD-L”. Mihai Au-rel Steiciuc a subliniat că mo-dul în care PD-L „sfidează le-gea” este exemplificator pen-tru stilul pe care îl va impune acest partid în condițiile în care va ajunge la guvernare. El consideră că, prin acest tip de mesaj, prin care cei din PD-L se consideră deasupra legii, „se strică o generație întrea-gă”, în condițiile în care tineri din acest partid amenință pe toată lumea, inclusiv fizic. „Solicităm oamenilor respon-sabili să asigure respectarea normelor stabilite de socie-tate”, a mai spus Steiciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: