Deputatul Andreica îl acuză pe primarul de Dolhasca de incompetență

Deputatul PD-L de Suceava Romică Andreica a anunțat ieri că va interpela ministrul Culturii și Cultelor cu privire la procedurile ce trebuie urmate în cazul rezolvării unei situații de la Dolhasca.
 

Deputatul a spus că, în orașul menționat, în apropiere de Mănăstirea Probota, s-a început construcția unei noi școli, pe amplasamentul unei mai vechi unități de învățământ. Fără însă a se solicita din partea ministerului de resort aprobările necesare, în condițiile în care zona este protejată prin lege. Andreica l-a acuzat pe primarul în funcție, Maria Cojocaru, de faptul că a dat autorizație de construcție fără a avea toate actele în regulă. Pe deasupra, inspectori ai ministerului au solicitat în scris edilului-șef al orașului să înceteze lucrările și să demoleze ceea ce s-a realizat fără aviz din partea lor. „E mare păcat că o greșeală de primar poate duce la împiedicarea dezvoltării unei localități”, a spus Andreica, cu mențiunea că fondurile pentru reconstrucția școlii provin dintr-un împrumut de la Banca Mondială.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: