Ilie Niță, liderul municipal al PRM Suceava

Abonamentele gratuite pentru pensionari, o inițiativă în interesul TPL

Președintele Organizației Municipale a PRM Suceava, Ilie Niță, cere conducerii Primăriei să-și reconsidere poziția față de acordarea de abonamente gratuite de călătorie pensionarilor cu venituri de până la 1000 de lei pe lună. Dl Niță, candidatul PRM pentru funcția de edil-șef al municipiului reședință de județ, a arătat, într-o întâlnire cu presa, că a primit sugestii în acest sens chiar de la unii dintre beneficiari.
 

Aceștia din urmă i-ar fi spus că folosesc foarte rar mijlocele de transport în comun ale societății de transport public TPL și că ar prefera să renunțe la ele în favoarea familiilor sărace. Ilie Niță a subliniat că foarte multe dintre acestea din urmă nu realizează venituri de 1000 de lei pe fiecare membru de familie și că ar fi bine ca Primăria să se gândească și la acest aspect. „Acordarea de abonamente pentru pensionari este o inițiativă bună, dar aceasta avantajează mai mult TPL, acordându-i-se societății o nesperată gură de oxigen în plus. Însă, ar fi bine ca executivul să se gândească și la elevi și studenți, întrucât există familii care au câte doi-trei copiii care fac naveta cu autobuzul, iar salariul părinților este foarte mic”, a declarat aspirantul la fotoliul de edil-șef, Ilie Niță.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI