PD-L vrea un mediu curat în județul Suceava

Lideri ai democrat-liberalilor suceveni nu s-au dat în lături de la plantat copaci
Democrat-liberalii suceveni au desfășurat joi o amplă acțiune de împădurire în zona municipiului Fălticeni al cărei principal scop a fost să marcheze Luna Pădurii. Peste 30 de tineri democrat-liberali, coordonați de liderul organizației județene a partidului, senatorul Gheorghe Flutur, de secretarul general adjunct Ioan Bălan, vicepreședintele Romică Andreica și de primarul în exercițiu al Fălticeniului, Vasile Tofan (ales pe listele PNL), actualmente candidatul PD-L la un nou mandat de edil-șef, au plantat 100 de puieți în special în parcul Prefecturii și pe versantul de la terasa Băncuța.
 

“Este vorba de un versant care a suferit alunecări de teren de-a lungul timpului și era necesar să plantăm pomi pentru a contribui cât de cât la consolidarea lui”, a explicat deputatul Romică Andreica, de loc din Fălticeni. El a subliniat că de când s-a dat startul Lunii Pădurii, din data de 15 martie, democrat-liberalii au participat la acțiuni de reîmpădurire în zonele Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuți și la acțiuni de ecologizare în mai multe perimetre ale județului. Deputatul Andreica a adăugat că PD-L va continua acest gen de acțiuni, precizând că, printre altele, democrat-liberalii vor da o mână de ajutor și la plantarea unor livezi de pomi fructiferi la două ferme private din zona Fălticeni. „Pentru mulți dintre membrii noștri este o tradiție să participe la reîmpăduriri sau la plantat de copaci în Luna Pădurii. Este important ca fiecare om să planteze în viața sa măcar un copac și recomandăm tuturor să facă acest lucru”, a ținut să spună Andreica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: