„Experiență și continuitate”

Sub deviza „Experiență și continuitate”, în sala de protocol a Hotelului Gerald, din Rădăuți, a avut loc vineri, 14 martie, lansarea candidaților PSD la Primăria Rădăuți și la Consiliul Județean Suceava, aceștia fiind domnii Mihai Frunză și Gavril Mîrza.
 

În același cadru, a fost lansată și echipa de consilieri locali „care să gestioneze problemele Rădăuțiului în perioada 2008-2012”, echipă formată din Iulian Băncescu, Ioan Bota, Gh. Butnariu, Mihaela Coroamă, Ivan Feodorov, Mihai Frunză, Silvestru Irimescu, Lăcrămioara Loghin, Alexandru Mandiuc, Georgeta Moga, Tiberiu Maierean, Corneliu Mateiciuc, Dan Motrescu, Petru Nicuță, Nicolae Nicolovici, Carmen Ohmnt, Angelica Popescu, Mihai Reman, Ilie Sarcinschi, Dorin Simota, Gheorghe Simota. Profesorul Petru Bejinariu, consilier local și vicepreședinte al PSD Rădăuți, a spus despre primarul Mihai Frunză că este o persoană cu autentică valoare care a reușit să reducă distanța de la Rădăuți la Suceava și de la Suceava la București și care are în structura sa destulă evlavie. Vorbind despre Gavril Mîrza, profesorul Bejinariu i-a apreciat „capacitatea managerială, capacitatea de comunicare cu cetățenii, capacitatea de a analiza și de a prospecta”. „Aceste alegeri sunt importante pentru că trebuie să dăm semnalul trezirii românilor”, a arătat la rândul său Gavril Mîrza. „Sunt bucuros că am întâlnit un asemenea om de la care am ce învăța oricând. Un om cu frică de Dumnezeu”, a mai spus președintele Consiliului Județean, urându-i succes primarului municipiului Rădăuți. Se cuvine să reamintim că Mihai Frunză a stat în fruntea municipiului 22 de ani, 10 ani înainte de 1989 și 12 ani în perioada postdecembristă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: