Toți trei

Fratele geamăn al primarului Sucevei, Ion Lungu, dl Constantin Lungu, s-a înscris în PD-L, unde a primit funcția de vicepreședinte al organizației municipale Suceava a partidului, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, președintele organizației, dl Dan Gabriel Gospodaru.
 

De remarcat este că alt frate al dlui Ion Lungu, dl Ilie Lungu, tot membru PNL, primarul orașului Salcea, a anunțat că va candida la următoarele alegeri din partea PD-L. Ambii frați ai dlui Ion Lungu au anunțat că trec la PD-L după ce primarul Sucevei, fost președinte al Organizației Județene PNL Suceava, a anunțat, la începutul lunii februarie, că va candida pentru un nou mandat din partea PD-L. Președintele PD-L Suceava, dr. Dan Gabriel Gospodaru, a spus că, deocamdată, dl Ion Lungu este doar simpatizant PD-L, fiind membru PNL. Dl Gospodaru a spus, în aceeași conferință de presă, că fostul consilier județean PSD Daniel Drăgoi a fost cooptat ca membru în Biroul Municipal al PD-L Suceava. El a mai anunțat că la organizația suceveană a PD-L au mai depus cereri de aderare și 180 de membri ai PNG Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI