Toți trei

Fratele geamăn al primarului Sucevei, Ion Lungu, dl Constantin Lungu, s-a înscris în PD-L, unde a primit funcția de vicepreședinte al organizației municipale Suceava a partidului, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, președintele organizației, dl Dan Gabriel Gospodaru.
 

De remarcat este că alt frate al dlui Ion Lungu, dl Ilie Lungu, tot membru PNL, primarul orașului Salcea, a anunțat că va candida la următoarele alegeri din partea PD-L. Ambii frați ai dlui Ion Lungu au anunțat că trec la PD-L după ce primarul Sucevei, fost președinte al Organizației Județene PNL Suceava, a anunțat, la începutul lunii februarie, că va candida pentru un nou mandat din partea PD-L. Președintele PD-L Suceava, dr. Dan Gabriel Gospodaru, a spus că, deocamdată, dl Ion Lungu este doar simpatizant PD-L, fiind membru PNL. Dl Gospodaru a spus, în aceeași conferință de presă, că fostul consilier județean PSD Daniel Drăgoi a fost cooptat ca membru în Biroul Municipal al PD-L Suceava. El a mai anunțat că la organizația suceveană a PD-L au mai depus cereri de aderare și 180 de membri ai PNG Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: