Schimbarea puterii, fără „rotația cadrelor”

PNL spune că PD-L înscrie în cursa electorală primarii PSD

PNL Suceava acuză organizația suceveană a PD-L că dorește să înlocuiască PSD de la putere din județul Suceava prin înscrierea primarilor PSD în PD-L. Vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că a constatat că schimbarea anunțată de PD-L privind înlocuirea PSD de la putere în județul Suceava este doar de înscriere a primarilor PSD în PD-L.
 

„Așa înțelege PD-L să scoată PSD de la putere în localități, prin schimbarea culorii politice a primarilor PSD”, a spus dl Steiciuc, care a arătat că PD-L a anunțat că mai mulți primari ai PSD vor candida la alegerile locale pe listele PD-L. „Cei care susțin că luptă împotriva sistemului instaurat de PSD nu fac decât să mențină oamenii PSD luându-i la ei”, a spus vicepreședintele PNL Suceava. El a arătat că, în schimb, PNL Suceava încearcă să promoveze oameni cu gândire de dreapta pentru a schimba un sistem care s-a instaurat în județ. PD-L Suceava a anunțat că 11 primari PSD din județ vor candida din partea PD-L pentru un nou mandat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: