Scriitori bucovineni la Bacău

Luni, 11 februarie 2008, sub egida Filialei Bacău a Uniunii Scriitorilor din România, la Casa de Cultură din Bacău, în cadrul cenaclului condus de Petru Scutelnicu, au fost lansate recentele apariții editoriale ale câtorva scriitori bucovineni.
 

Este vorba de volumele ,,Când țipă animalul” de Ion Luca, Floare albastră, București, 2007, ediție îngrijită de Nicolae Cârlan, ,,Pacient la vama destinului” de Ion Cozmei, Tipo Moldova, Iași, 2007, și ,,Înțelegerea tainelor” de Liviu Popescu, Tipo Moldova, Iași, 2007. Despre cartea de teatru a lui Ion Luca a vorbit criticul literar Constantin Călin, despre antologia lirică a lui Ion Cozmei, poetul și prozatorul Emilian Marcu, iar despre cartea de versuri a lui Liviu Popescu, poetul Calistrat Costin, președintele Filialei. În încheiere, au citit din creațiile lor Carmen Veronica Steiciuc, Ion Cozmei și Liviu Popescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: