De la PC și PD, la PNL

Două organizații PC, o fostă organizație PD și mai mulți membri PD din alte două localități sucevene au aderat la PNL, a anunțat, ieri, secretarul general adjunct al PNL Suceava, dl Brîndușel Nichitean.
 

El a declarat într-o conferință de presă că au aderat la PNL organizațiile PC din Verești și Zvoriștea, 20 de foști membri PD din Verești și jumătate dintre membrii organizației PD din comuna Horodnicu de Sus. Dl Nichitean a mai spus că au aderat la PNL și consilierii locali PC din cele două comune. Vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a anunțat, la rândul său, că a aderat la PNL și fosta organizație PD din comuna Capu Câmpului, iar președintele acestei organizații, dna Marcela Bîrsan, va fi candidatul PNL pentru funcția de primar din localitate. În ultimele două săptămâni au aderat la PNL fostele organizații PD din orașul Salcea și comunele Dumbrăveni, Comănești, Todirești și Boroaia, dar și organizația PNG din comuna Horodniceni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: