Teza cu subiect unic la matematică

Au absentat 136 elevi

Teza cu subiect unic la matematică s-a desfășurat ieri în județ conform regulamentului, fără probleme deosebite, fiind însă absenți 136 de elevi față de proba de română.
 

Nu au mai existat situații speciale, în afară de eleva cu handicap motor, de la Școala Generală Nr. 11, care a dictat subiectul unui cadru didactic. Sesiunea specială a Testelor Naționale se adresează elevilor care au absolvit clasa a VIII-a între anii 1998-2007 și nu au dat testele sau nu le-au promovat și se desfășoară în județ în 7 centre de examen și două de evaluare. S-au în-scris 1933 candidați, 1244 din mediul rural, la prima probă fiind prezenți 1808. Pe 7 februarie elevii vor susține proba scrisă la istoria românilor sau geografia patriei, la alegere. Prima afișare a rezultatelor este programată pentru 9 februarie, până la ora 16, iar depunerea contestațiilor, în aceeași zi, între orele 16 și 20. Rezultatele finale vor fi afișate pe 11 februarie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: