Gheorghe Acatrinei crede că terenurile de sub Termica vor ajunge pe mâna samsarilor imobiliari

Ex-senatorul de Suceava, Gheorghe Acatrinei, șeful organizației județene a Partidului România Mare, reclamă politica conducerii urbei reședință de județ de înstrăinare a terenurilor din patrimoniul municipalității.
 

Liderul PRM a făcut referire la faptul că Primăria renunță la terenurile pe care sunt amplasate obiectivele Termica Suceava, pe motiv de compensare a datoriilor pe care executivul le are, cu titlu de subvenții, către producătorul, furnizorul și distribuitorul de energie termică. Domnia sa crede că demersul stă cel puțin sub semnul suspiciunii, respectiva suprafață fiind destul de tentantă pentru speculatorii imobiliari. „Bineînțeles că poate exista o clientelă care așteaptă să pună mâna pe terenuri și să le vândă mai departe”, a subliniat ex-senatorul. Dl Acatrinei consideră că propagat, un asemenea demers, este de natură să lase executivul municipal fără posibilitatea de a mai garanta eventualele credite contractate. Președintele Organizației Județene a PRM Suceava a mai arătat că municipalitatea nu a fost îndeajuns de convin-gătoare în promovarea unei hotărâri de Guvern de preluare a Casei de Oaspeți, în vederea păstrării acesteia ca loc de cazare pentru oficialități naționale și internaționale sosite în vizită în județ. Gheorghe Acatrinei este nemulțumit și de parcelarea și scoaterea la mezat a terenurilor din zona obiectivului amintit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: