Fosta organizație PD de la Todirești – în bloc, la PNL

Fosta organizație PD din comuna Todirești a trecut la PNL, a anunțat, vineri, secretarul general adjunct al PNL Suceava, dl Brîndușel Nichitean, fost membru PD-L, care s-a înscris în urmă cu o săptămână în PNL. Dl Nichitean a declarat, într-o conferință de presă, că organizația PD din Todirești nu mai există și că toți cei 73 de membri care au aparținut organizației s-au înscris în PNL.
 

El a mai spus că alte șapte organizații ale PD din județ vor trece în bloc la PNL, apreciind că, în următoarele două luni, aproximativ 40 de organizații PD se vor înscrie în PNL pentru a continua proiectul Alianței D.A. Dl Nichitean a spus că membrii PD sunt marginalizați în PD-L, după ce PLD și-a impus reprezentanții în majoritatea conducerilor de organizații din județ. La rândul său, vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat că în PD-L este „o mare aglomerație de oameni de diferite orientări” și că o parte dintre aceștia, care sunt de dreapta, se vor îndrepta spre PNL, iar cei de stânga – spre PSD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: