Despre dezertări…

PNL Suceava are suficiente resurse pentru a înlocui persoane care ar trebui să candideze în alegerile locale și nu îi este frică de vreo dezertare, a declarat, vineri, vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, după ce deputatul PSD Ioan Stan a declarat că primarul liberal de Fălticeni, dl Vasile Tofan, va candida din partea PD-L. Acesta declarase, vineri, într-o conferință de presă, că are informații că dl Vasile Tofan va candida din partea PD-L pentru un nou mandat.
 

Pe de altă parte, vicepreședintele PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, într-o conferință de presă, că nu știe ca dl Vasile Tofan să fi aderat la PD-L și a negat și zvonurile că președintele PNL Suceava, primarul Sucevei Ion Lungu, ar trece la PD-L. El a spus că aceste zvonuri sunt nefondate, subliniind însă că PNL Suceava „are suficiente personalități ca orice om să nu fie de neînlocuit”. „Mă refer în special la cei care candidează pentru acest partid. Nu ne este frică de nici o posibilă dezertare”, a spus dl Steiciuc, care a subliniat că „până când un lucru nu se întâmplă, eu nu-l cred”. El a arătat că, dimpotrivă, la PNL Suceava au aderat mai multe persoane din alte partide. Dl Steiciuc a mai spus că, până în prezent, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat din partea PNL primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, dl Gabriel Constantin Șerban, și urmează să-și anunțe candidatura din partea PNL și primarul de Gura Humorului, dl Marius Ursaciuc. Ziariștii prezenți la conferința de presă au constatat însă că din sediul PNL au fost îndepărtate deja mai multe fotografii în care apărea președintele PNL Suceava, dl Ion Lungu, alături de personalități ale partidului, fiind lăsate doar fotografii de grup în care se află și dl Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: