Doi polițiști de frontieră au fost destituiți pentru că dormeau în post

Conducerea IJPF Suceava a dispus cercetarea prealabilă și trimiterea în Consiliul de Disciplină a polițiștilor de frontieră Bogdan A. și Adrian P., din cadrul Grupei Operative Brodina, care au fost surprinși dormind în timpul serviciului.
 

Acțiunea de surprindere a celor doi care trăgeau la aghioase a avut loc pe 30 noiembrie a.c., atunci când, în crucea nopții, un echipaj de ofițeri ai DPF Rădăuți a efectuat un control inopinat. Ieri, aceștia au fost destituiți. Ce făceau vajnicii apărători au frontierei de stat? Dormeau. Amândoi pe o bancă, deși, după cum se afirmă într-un comuni-cat al IJPF Suceava, acest lucru le era interzis cu desăvârșire. Ca să nu mai doarmă în post și alții, vezi cazul contra-bandei cu țigări, în actualitate, conducerile DPF Rădăuți și IJPF Suceava ne asigură că „vor adopta în continuare astfel de măsuri față de cei care, prin comportamentul lor, aduc atingere imaginii instituției și implicit calității de funcționar public cu statut special, aflat în slujba comunității”. Într-o conferință de presă de marți, procurorul-șef al DIICOT Suceava, Marius Cazac, informa ziariștii că polițiștii de frontieră arestați în cazul contrabandei cu țigări au avut protecția altor colegi și chiar a superiorilor. Nu credem așa ceva, pentru că, iată!, cei care dorm în post, chiar și doi pe o bancă, sunt destituiți. Cât de adânc pot dormi două uniforme, totuși?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: