La 25 noiembrie, în aceleași clădiri

Secții de votare pentru „europarlamentare” și pentru referendum

Secțiile de votare pentru alegerile pentru Parlamentul European vor avea, în aceleași clădiri, corespondent în secții de votare pentru referendum, pentru fiecare fiind asigurată comunicarea cu birourile electorale, prin telefonie fixă, mobilă, sau stații de emisie recepție, a anunțat, luni, prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei.
 

Prefectul a spus într-o conferință de presă că, din cele peste o mie de secții de votare organizate, nu va putea fi asi-gurată comunicarea cu biro-urile electorale județene prin intermediul telefoniei fixe în 60 de secții de votare de pe ra-za județului. El a mai spus că, la 25 noiembrie, în aceste sec-ții de votare vor fi asigurate legături telefonice prin telefonie mobilă, iar pentru un nu-măr redus de secții de votate, din zonele montane izolate, comunicarea va fi asigurată cu ajutorul stațiilor de emisie-re-cepție ale Poliției de Frontieră și Jandarmeriei. Dl Onofrei a precizat că în cazul secțiilor de votare care funcționează în aceeași încăpere este suficient un singur telefon pentru a se lua legătura cu cele două biro-uri electorale județene, cu ex-cepția secțiilor înscrise în eșantionul de monitorizare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: