Încă un termen pentru finalizarea lucrărilor de racordare la apă caldă și căldură

Primarul Ion Lungu a declarat ieri, într-o conferință de presă, că se fac eforturi pentru racordarea la apă caldă a ultimelor locuințe din municipiul Suceava. Primarul spune că finalizarea lucrărilor și acoperirea șanțurilor întârzie din cauza numărului mic de muncitori care lucrează la „manșonarea și cuplarea țevilor”. „Firma Hidrotermist Iași nu are personal suficient.
 

Am făcut solicitări și la alte firme specializate, în așa fel încât pe fiecare tronson vom avea câte două echipe ce vor lucra la manșonarea și cu-plarea țevilor pentru apă fierbinte”, a evidențiat dl Lungu, menționând că execuția nu se va încheia la termenul de 15 noiembrie. Aceasta întrucât „așa se întâmplă la români”… Pe de altă parte, s-a arătat că de căldură beneficiază toate blocurile din oraș, branșate nefiind, încă, o serie de case particulare de pe străzile Armenească, Ion Creangă și Bradului. În paralel se desfășoară operațiuni de acoperire a canalelor pentru conducte și refacerea, prin asfaltare, a carosabilului afectat. Primarul a dat încă un termen de încheiere a lucrărilor, acesta urmând a nu fi mai târziu de sfârșitul lui noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: