Președintele CJ se pune pe capul managerului Spitalului Județean Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gavril Mîrza, a anunțat ieri că a dispus formarea unei comisii care va avea ca obiectiv verificarea situației terenurilor aflate în curtea Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Această comisie va fi formată din specialiști din cadrul Direcției de evidență a patrimoniului din CJ. Dl Mîrza a mai spus că a luat această decizie pentru că este total nemulțumit de faptul că există mai multe semne de întrebare cu privire la situația terenurilor concesionate mai multor firme pentru diferite activități comerciale, dar și către biserica aflată în apropierea Spitalului Județean.
 

„Vrem să vedem cine a dat aprobări pentru concesionarea acelor terenuri, ce s-a întâmplat cu ele și ce beneficii are spitalul. Asta cu atât mai mult cu cât avem informații că una dintre firmele care a concesionat o bucată de teren a ajuns, între timp, proprietara lui”, a mai declarat dl Mîrza. Domnia sa și-a bazat acuzațiile în special pe rezultatele unei verificări sumare pe care o comisie formată din cinci consilieri județeni a realizat-o la nivelul Spitalului Județean Suceava. Problemele semnalate sunt legate de o suprafață de teren de 260 mp, situată lângă stația de autobuz din fața spitalului, pe care există o construcție cu subsol, parter și etaj. „Acest teren a fost concesionat de Primăria Suceava domnului Emil Rendiuc, dar comisia nu a putut intra în posesia documentelor care au permis construirea acestui spațiu”, se explică în informarea comisiei. Membrii comisiei susțin că firma care deține spațiul ar fi reușit să intre deja în proprietatea suprafețe de teren.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: