PD începe ofensiva electorală la nivel local

Începând de astăzi, echipa de campanie a PD Suceava va fi prezentă în cartierul Obcini din municipiul reședință de județ pentru a intra în dialog direct cu cetățenii pe probleme legate de Europa, dar mai ales despre problemele cu care ei se confruntă zilnic. Democrații se vor afla în dialog cu cei din Obcini timp de două zile, campania urmând a continua și în celelalte zone ale Sucevei.
 

Vicepreședintele organizației municipale, dl Cătălin Popescu, ne-a declarat că până acum au fost purtate discuții cu locuitori ai cartierelor Zamca și Mărășești și că întreaga campanie are un scop foarte bine determinat: „dialogul direct cu sucevenii”. „Echipa PD le-a reamintit locuitorilor din cartierele Zamca și Mărășești că, pe 25 noiembrie, trebuie să trimitem cei mai buni reprezentanți ai României în Parlamentul European. Sucevenii știu că vocea lor în Europa trebuie să fie una puternică, o voce care să le apere interesele și să colaboreze eficient cu instituțiile statului, dar și cu organismele europene. Ei știu de asemenea că proiectul președintelui României, Traian Băsescu, de reformare a clasei politice, poate fi dus la îndeplinire numai dacă fiecare dintre noi folosește dreptul democratic de a vota”, a mai spus dl Po-pescu. Domnia sa susține că PD Suceava a decis ca prioritară dezvoltarea unui „proiect care să asigure sucevenilor dezvoltarea economică și socio-culturală, cu cheltuieli cât mai mici”, nedorind să ofere deocamdată prea multe explicații cu privire la acest lucru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: