Brățările dacice atrag peste 250 vizitatori pe zi

Brățările dacice expuse la Muzeul de Istorie în cadrul expoziției „Comorile dacilor” au reușit să adune zilnic circa 250 vizitatori, cei mai mulți fiind sâmbătă. „Expoziția se bucură de aprecierea tuturor vârstelor, maximul de vizitare fiind de peste 250 de persoane pe zi.
 

Ca împărțire pe vârste, mare parte a vizitatorilor individuali au între 25-50 ani”, a precizat directorul Complexului Muzeal Bucovina, Emil Ursu. Potrivit acestuia, vizitatorii au fost din Suceava și Botoșani, în special grupuri de la școli, precum și vreo 40 de persoane din Cernăuți. Ieri au vizitat expoziția și copii cu dizabilități și din centrele de plasament, care au avut acces gratuit. „Chiar dacă nu în număr mare, sunt vizitatori care vin după ora 18, fapt care ne obligă la respectarea programului anunțat inițial, adică până la ora 22”, a mai spus directorul CMB, care s-a arătat mulțumit de impactul expozi-ției asupra publicului. Reamintim că cele nouă brățări din aur masiv vor putea fi văzute până pe 4 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: